15.09.2012 - Ankara /

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Katılımcıları TOBB ETÜ Mezuniyet Törenine Katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan, komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilerle görüştü.​

Konuk heyet üyeleri TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin 2012 yılı mezuniyet töreni ve yeni eğitim döneminin açılışı nedeniyle düzenlenen törene katılarak, gençlerin coşkusunu paylaştı.

alt

TOBB 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar, TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile biraraya geldi. Konuklara katılım sertifikaları TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU tarafından verildi. Program Üniversitenin merdivenlerinde çekilen aile fotoprafı ile sona erdi.

alt

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleşen görüşmeye, 23 ülke ve 4 özerk bölgeden 47 girişimci katıldı.

Irak grububTOBB Başkanı ile buluşup tanışmaktan çok  memnun oldu. Erbil'den MOHAMMED ABDULKHALEQ KAREEM  (sol başta), Kerkük temsilcileri İSAM ABBAS MUDRAB (soldan 2.) ve MOHAMMED  M. TAHER (sağ başta) TOBB Anılar Galerisine bir armağan sundu.

alt

Kazakistan ve Türkmenistan temsilcileri TOBB Başkanı ile.

alt

15. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERMAL MERDANİ (solda) TOBB Anılar Galerisine resim işlemeli bir tabak armağan etti.

HABERE AİT FOTOĞRAFLARI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

alt

Kazakistan heyeti TOBB  Başkanına geleneksel kaftan ve kalpak armağan etti.