IRAK GRUBUNUN 1. DÖNEM KATILIMCISI  NURİ SALİHİ ANKARA'DA  İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTI

TOBB 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Irak'tan katılan NURİ SALİHİ  14 Şubat 2013 Perşembe günü  TOBB'u ziyaret etti.

alt

Ankara'nın büyük şirketlerinden, elektrik panoları üreticisi ULUSOY ELEKTRİK şirketinin Irak'ta temsilciliğini yapmakta olan NURİ SALİHİ,  iş görüşmeleri  ve yeni siparişler nedeniyle Ankara'da bulunduğu sırada TOBB'u da ziyaret etmiştir.

alt

Haziran 2005 tarihinde düzenlenen 1.  Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılmış olan NURİ SALİHİ, Atatürk Bulvarındaki eski TOBB binasında yapılan toplantılara iştirak etmişti.  

TOBB  15 Temmuz 2009 tarihinden itibaren  Eskişehir Yolu 9. km' adresindeki yeni binasında, kamuoyunda bilinen adıyla  İkiz Kuleler'de hizmet vermektedir.   

alt

Nuri SAİLİHİ ve iş ortağının da katılımıyla  TOBB'un komşusu Barış Sitesindeki küçük bir lokantada birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından  konuklar iş toplantıları için TOBB'dan ayrılmışlardır. 

Nuri SALİHİ, TOBB'un  yeni binasının ve çevre düzenlemesin beğendiğini ve TOBB'a yakışan bir proje olduğunu  ifade etmiştir.