TOBB  14. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programına Kazakistan'dan katılan Türkiye mezunu Rahmetulla Çetin'den gelen  mektubu bilginize sunuyoruz.

Rahmetulla ÇETİN diyor ki:

"Almaty'de kurulu  bulunan  ve KATIAD uyesi olan  Kazak-Türk  sirketimiz   ELEKTROMASTER   LTD .  Türkiyenin  Elektrik  sektöründeki  önde gelen  firmalariyla  işbirliğine giderek, Kazakistanın  başkenti Astana  şehrinde   9-11 Nisan 2013 tarihleri  arasında düzenlenen    POWER ASTANA 2013  fuarına katıldı.

Türkiye'den partner  firmalarımızdan  5 kişininde destek  verdigi   fuarda, EAE  ELEKTRIK   VE  EAE AYDINLATMA    olmak  üzere    Bus Bar urunleri  ve  Kablo tavaları, LED aydınlatma ve ekonomik ve uzun ömürlü  aydınlatma ürünlerinin  tanıtıldıgı standımızda ayrıca NECRON  UPS   markası ile  yüksek  kalitede ürünler    ve  moduler   UPS'lerin  de tanıtımı yapıldı.

Türkiye'nin  Dizel  Jeneratörler  konusunda önde gelen  markalarından CUKUROVA  JENERATOR ürünü Perkins motorlu    jeneratörü de  fuarda sergilendi.

Uzun  süredir Kesintisiz güç kaynakları  konusunda  Kazakistan  ve Orta Asya pazarında işbirligi yaptığımız INFORM-LEGRAND  ürünleri de  standımızda sergilendi.

Elektromaster Ltd  olarak Türkiye'deki  diger firmalarlada işbirligimiz  güçlenerek  devam etmekte ve  Türkiye, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan  ve Rusya  pazarlarında  faaliyetlerimiz  devam  etmektedir.

14. TKG üyesi RAHMETULLA ÇETİN (arkada, ayakta) iş ortakları ile birlikte fuar alanında stantlaraına  gelen ziyaretçilere bilgi verdi.

Üniversite öğrenimini Türkiye'de yapan RAHMETULLA ÇETİN  (sağdan 3.)  arkadaşımıza Kazakistan'da elektirk sektöründeki çalışmalarında başarılar diliyoruz.