12-27 Ekim 2008 tarihlerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Tacikistan'dan katılan KAMOLİDDİN  HAMRADİNOV, dönem arkadaşı, 9. Grubun Kırgızistan temsilcisi TARİEL SULTANOV ile birlikte  ortak üretim yapmak üzere anlaştılar. Kagıt temizlik ürünleri üretimi yapan  TARİEL SULTANOV, Çin malı makinelerle üretimini sürdürmekte iken, dönem arkadaşı ile ortak olmaya karar veren Kamoliddin Hamriddinov,  yeni  makineleri Türkiye'den sipariş etmiş bulunmaktadır.  9 TKG programına Kırgızistan'dan katılan TARİEL SULTANOV (solda) TKG dönem arkadaşı ile işbirliği yapmaktan memnun oldu. TOBB tarafından 2008 yılında düzenlenen 9.Türkçe Konuşan Girişimciler Programınına farklı ülkelerden gelip, program sırasında tanışan ve arkadaşlıklarını 5 yıl boyunca sürdüren iki değerli üyemizin bu  ortak girişimi bizleri çok sevindirmiştir. Kendilerİne grubumuz adına başarılar diliyoruz.