TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA IRAK'TAN KATILAN HİLAL FAHRETTİN TAHA ARKADAŞIMIZI  MAALESEF BİR BOMBALAMA SIRASINDA KAYBETTİK

TOBB tarafından 19 Haziran-05 Temmuz 2005 tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Bursa ve Gaziantep illerinde düzenlenen I. Türkçe konuşan Programına Irak'tan katılan HİLAL FAHRETTİN TAHA adlı değerli üyemizi maalesef Irak Savaşındaki bir bombalaam sırasında kaybetmiş bulunuyoruz.

Kederli ailesine, yakınlarına ve 1. dönemin üyelerine başsağlığı ve sabır dileriz.

HİLAL FAHRETTİN TAHA'nın şirket bilgilerini hatırlatmak istiyoruz ve program sırasında çekilen bazı görüntülerini sunuyoruz.

"Oto yedek parça ticareti yapmaktadır."

1. Dönemin değerli katılımcısı HİLAL FAHRETTİN TAHA arkadaşımızı özlüyor, sevgi ve saygıyla anıyoruz.

HİLAL FAHRETTİN TAHA (soldan 2.) Irak Grubundan Nuri SALİHİ (sağ başta)  ile birlikte Ankara'da konakaldıkları Royal Otelden toplantıya hareket etmek üzere hazırlar.

HİLAL FAHRETTİN TAHA 8sağdan 2.) Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ikili iş görüşmelerinde Irak Grubundan Hişam Bayraktar'a (sağ başta) yardım etti.

HİLAL FAHRETTİN TAHA  (sağdan 2.) Etnografya Müzesi ziyaretinde Makedonya temsilcisi Kemal NAZIM (soldan 2.) , Bulgaristan'dan Ahmet Recep ÇAVDARLI (soldan 3.) ve Irak Grubu ile sohbet etti.

HİLAL FAHRETTİN TAHA (sağda) İstanbul Ticaret Odası girişinde Irak heyetindeki arkadaşı ile grup üyelerini bekliyor.