KONUK GİRİŞİMCİLER İÇİN İSTANBUL'DA DÜZENLENEN İŞ GÖRÜŞMELERİ ÇOK BAŞARILI GEÇTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düznelenen 1. Türkçe konuşan Girişimciler Programı kaspamında 29 Haziran Çarşamba  günü İstanbul Ticaret Odasını ziyaret eden konukları   İstanbul Ticaret Odası Genel Sekreteri Dr. Cengiz ERSUN  karşıladı.

İstanbul Ticaret odası hakakında konuk heyete bir sunum  yapılarak, İTO'nun faaliyetleri  ve  işbirliği olanakları hakkında bilgi verildi.

alt

İTO Genel Sekreteri Dr. Cengiz ERSUN  (sağda) Heyet Başkanı GALİP GALİP'e (ortada)  İTO tanıtım katalogu ve anı   hediye sundu.

alt

İTO ev sahipliğinde düzenlenen ikli iş görüşmelerine çok sayıda İstanbul firması katıldı. Konuklar kendi sektörlerinde  iş yapan firmaların yöneticileir ile tanışmaktan ve sağlanan işbirliği ortamından çok memnun kaldılar.

alt

Kosova temsilcisi  Ömer MACUN (sağda)  İTO'da ikii  iş görüşmesinden çok memnun kaldı.

alt

1. TKG Programına Kosova'dan  katılanAdnan MUHAMETİ  (ortada) İTO ev sahipliğinde düzenelenen ikili iş göüşmelerinde yeni bağlantılar  yaptı.

alt

1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Irak'ta katılan HÜSEYİN BEYOĞLU (karşıda, sağda) İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenen ikili  iş görüşmelerinin çok yararlı olduğunu belirtti.

alt

Irak Grubu, HÜSEYİN BEYOĞLU (sol başta), AKİL DEMİRCİ (soldan 2.),  HİŞAM BAYRAKTAR (sağdan 2.) ve HÜSEYİN SÖZLÜ (sağ başta)  İTO terasından Boğaz ve Marmara manzarasını izledi.-

İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret ve iş adamları ile görüşmeler   yapan konuk heyete İTO'nun teras katında öğle yemeği ikrame dildi.  

 alt

Irak Grubu İstanbul Ticaret Oadsı  girişinde heyet aracını beklerken ülke grubu fotoğrafı için merdivenlerde yerlerini aldı.