1. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ BURSA'NIN TARİHİ VE KÜLTÜREL BÖLGELERİNİ DE GEZDİ

TOBB 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Program katılmcıları 26 Haziran 2005 Pazar günü akşam saatlerinde Bursa'ya ulaştı.

Konuklar için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen iş görüşmeleri ve firma ziyaretlerinin yanı sıra zengin bir sosyal program düzenlendi.

26 Haziran 2005 Pazar günü konuk girişimcilere Botanik Parkında bulunan Tarihi İskender Efendi Konağında Bursa TSO yetkillerinin de katlımıyla akşam yemeği ikram edildi.

alt

Bulgaristan ve Romanya temsilcileri İskender Efendi Konağında 

27 Haziran 2005 Pazartesi günü akşam yemeği, Bursa TSO yetkillerinin de katlımıyla Kültür Park girişindeki Anadolu Safran Lokantasında düzenlendi

alt

1. TKG üyelerine Kültür Park'ta akşam yemeğinde iş göüşmelerine devam etti. 

Rehber eşliğinde Bursa'nın Yeşil ve Tophane semtlerinde bulunan tarihi alanlarını ziyaret eden konuklar, Busa Kalesi, Yeşil Türbe, Orhangazi Türbesi ve Osmangazi Türbesi, Ulu Cami'yi ziyaret ettikte sonra Bursa'nın gözde alışveriş merkazi Zafer Plaza'da alışveriş yaptılar.

alt

Uludağ yolu üzerindeki Tarihi Çınar'ı da ziyaret eden konuklar, uzun yıllara tanıklık etmiş bu heybetli anıt ağacın yanında grup fotoğrafı çektirmek için mola verdi.

alt

Koza Han ve Pirinç Han ile Kapalı Çarşı ziyaretinde Bursa'ya özgü dokuma, el işleri ve ipek örtüler satın alan ve esnafla tanışan ve görüşen konuk heyet üyeleri Bursa ziyareti kapsamında pek çok renkli anı  paylaştılar ve  yeni iş bağlantıları yapma fırsatı buldular.

alt

Teleferik ile Uludağ'a çıkan konuk girşimciler teleferik yolculuğunu neşeyle tamamlayıp, Dağın taze havasını soludu.Merhum Hilal TAHA (solda)

alt

1. TKG programı katılımcıları Uludağ'da yorgunluk attılar ve programın son etabı için enerji depoladılar. 

alt

1. TKG Grup Üyeleri Teleferik istasyonunda Uludağ ziyareti için hazırlar.

Bursa ziyaretini tamamlayan konuklar kara yolu ile ve feribot yolculuğu yaparak İstanbul'a  ulaştı.

alt

1. Dönem Üyeleri Marmara Denizini Feribot güvertesinde aştı