TİMKODER-TESİASAT İNŞAAT SANAYİ MALZEMECİLER DERNEGİ ZİYARETİ

TOBB 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları arasında bulunan inşaatçılar ve inşaat malzemesi ticareti ilgilenen konuk girişimciler 22 Haziran Çarşamba günü Ankara'da bulunan TİMKODER'i (Tesisat İnşaat Sanayi Malzemeciler Derneği) ziyaret etti.

Bu ziyaret kapsamında konuk heyet üyeleri, TİMKODER Başkanı Yunus ALTUN, Dernek yöneticileri ve inşaat malzemesi üreticmi ve ticareti yapan üyeler ile görüşme fırasatı buldular. Konuk girişimciler, inşaat sektörüyle ilgili çok yararlı bilgiler aldıklarını ve iş baglantıları kurabilecekleri firma sahipleri ile tanışmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

alt

 Dernak Başkanı Yunus ALTUN (soldan 2.), Heyet Başkanı Galip GALİP (soldan 3.), Makedonya'dan Kemal NAZIM  (sol başta)ve Bulgaristan'dan Ahmet ÇAVDARLI (sağ başta) ziyaret sırasında-

TİMKODER üyelerinin de katılımıyla ikili iş görüşmelerine dönüşen ziyaret, firma sahiperini eşliinde Rüzgarlı sokakta iş yeri ziyareti yapılması ile sona erdi. İş eri ziyaretleri kapsamında TOBBb Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'na ait ESKİHİSAR İnşaat malzemesi satış galerisi de ziyaret edildi.

alt