DIŞ POLİTİKA, KOMŞU ÜLKELER VE BÖLGELERLE İLİŞKİLER DERSLERİ

TOBB 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan konuklar için "Dış Politika ve Siyaset "başlıklı söyleşiler kapsamıda üç ayrı oturum düzenlenmiştir.

Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan ÜNAL 23 Haziran 2005 Perşembe günü yaptığı sunum ve söyleşi programında,  "Irak ve Ortadoğu Perspektifi" ve Türkiye  konusundaki değerlendirmelerini paylaşmıştır.

Doç. Dr. Hasan ÜNAL tarafından 25 Haziran 2005 Cumartesi günü yapılan ikinci derste ise " Balkanlar Perspektifi ve Türkiye Politikaları " çeşitli yönleriyle tartışılmıştır.

alt

Doç. Dr. Hasan ÜNAL (soldan 3.) tarafından sunulan" Dış Politika Analizleri" dersinin bir bölümünde TOBB ETÜ Rektörü Prof. Dr. Tahsin KECSİCİ' (sağdan 2.) de hazır bulunmuştur-

alt

Balkan ve Irak delegeleri Hasan ÜNAL Hoca'sda ayrılmak istemediler.

alt

Kosova'dan Adnan MUHAMETİ (sağda)  Hasan ÜNAL Hoca ile ders arası molada sohbet etti.

Prof. Dr. Mahir NAKİPOĞLU, 24 Haziran 2005 Cuma günü konuklarla yaptığı söyleşide Ortadoğu Politikaları" üzerinde konukların katılımıyla bir söyleşi programı yapmıştır.

alt

Irak Kerkük kökenli Prof. Dr. Mahir NAKİPOĞLU'na(sağdan 3.)  Irak delegeleri yakın ilgi gösterdi.

alt

Akademisyenlerin dış politika ve siyaset sunumları konuklar tarafından ilgiyle izlenmiş, söyleşi programları konukların soruları ve katkıları ile renklenmiştir.