İHSAN DOGRAMACI HOCA TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİNİ EVİNDE KABUL ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafında düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Heyeti Irak kökenli Prof. Dr. İhsan DOGRAMACI'yı evinde ziyaret eti.

Irak Grubunun ziyaret isteği Hoca Bey'e iletildiginde, tüm heyeti konuk etmekten memnun olacagını belirtken DOGRAMACI, Bilkent Üniversitesini kuran Vakfın yöneticileri ile birlikte konuk heyeti 25 Haziran 2005 Cumartesi günü evinde ağırladı.

Kosova temsilcisi ADNAN FUSHAa  (sağda, ayakta)  Prizren Türk Esnaf Dernegi adına Prof. Dr. İHSAN DOĞRAMACI'ya a hediye sundu.

Heyet üyelerini kendi dillerinde selamlayan İhsan DOGRAMACI, Kerkük Türkmen İşadmları dernegi yöneticileir ile yakından ilgilendi ve sorunlarını dinledi. "Irak'ta yapılacak Tıp Fakültesi veya Üniversite yatırımınin maliyetin yarısını karşılamaya hazır oldugunu" belirten Dogramacı, yerel kaynakların da harekete geçirilmesini istedi.

İhsan Dogramacı Irak Kerkük  heyeti ile b anılarını, izlenimlerini aylaştı.

Konuk heyet üyelerine evinde ögle yemegi ikram eden İhsan DOGRAMACI, bu ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi. Konuklar Hoca Bey'e  ülkelerinin yerel özelliklerini taşıyan hediyeler sundu.

TOBB Genel Sekreter Yardımcısı İskender ELVERDİ de bu ziyarete eşlik etti.

TOBB Eğitim Müdürü SEMRA SEVÜK (soldan 2.)  1. TKG heyet üyelerine  eşlik etti.

Kosova'dan Adnan MUHAMETİ (sağ başta) , Ömer MACUN (sağdan 2.)  Prof. Dogramacı'nı evindeki  yemekte.