TOBB 1. TÜRKÇE KONUŞAN GİRŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI ONURUNA GALA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından19 Haziran-05 Temmuz 2005 tarihleri arasında düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kaspamında ülkemize gelen konukları onuruna 20 Haziran 2005 Pazartesi akşamı Ankara Dedeman Otelinde bir Gala Yemeği düzenlendi.

TOBB’un konuğu olan Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen gala yemeğine katılan iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve bürokrasi temsilcileri yabancı konuklarla yakından ilgilendiler.

 alt

Balkan ülkeleri masasında kamu yöneticileri konuklarla yakındna ilgilendi ve çeşitli konuladaki sorularıını yanıtladı.

 alt

Balkanlarda gelen konuk girişimciler Heyet Başkanı Galip GALİP  (ayakta, soldan 3.) ve Irak temsilcisi rahmetli Hilal TAHA (ayakta, sağdan 2.) ile  gala yemeğinin ardından durum değerldnirmesi yaptı.

Konuk heyet üyeleri, başta Dışişleri Bakanlığı'nı yetkilileri olmak üzere, Yurtdışı Türklerden sorumlu Devlet Bakanlığının temsilcileri, Dış Ticaret Müsteşarlığı, İGEME, KOSGEB ve TİKA yöneticileri ile ülke masasaları esasında biraraya geldiler.

alt

"Hoşgeldiniz Kokteyli" ile başlayan Gala Yemeğinde konuklar, ülkeleri ve bölgeleri hakkında Kamu'nun önde gelen temsilcileri ile tanışma ve görüş alışverişinde bulunma fırsatını değerlendirdiler. Birçok ülke masasındaki konuklar geç saattlere kadar Türkiye'nin komşuları ile ekonomik, siyasi ve tarihi bağları konularında renkli söyleşiler gerçekleştirdiler.