1. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ ANKARA TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ

alt

Konuk girişimciler 22 Haziran 2005 Çarşamba günü Ankara Ticaret Odasını ziyaret ederek, ATO'nun faaliyetleri ve işbiriği olanakları konusunda yetkililerden bilgi aldı.Ankara Ticaret Odası  Yönetim Kurulu  Üyesi  Mustafa DARYAL (sağ başta) ve  ve Dış İlşkiler ve Dış Ticaret  Müdürü Ferhat AKYÜZ (sağdan 2.)  konukları sorularını yanıtladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 19 Haziran-05 Temmuz 2005 tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Bursa ve Gaziantep illerinde düzenlenen TOBB I. Türkçe konuşan Programına Batı Trakya’dan 2 kişi, Kosova’dan 3 kişi, Makedonya’dan 2 kişi, Bulgaristan’dan 2 kişi, Romanya’dan 1 kişi ve Irak’tan 11 kişi olmak üzere toplam 21 katılımcı iştirak etmiştir.

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa DARYAL tarafından karşılanan konuklara öğle yemeğinde Ankara döneri ikram edildi.

ATO ev sahipliğinde gerçekleşen ikili iş görüşmelerinde Ankaralı işadamları ile biraraya gelen konuk girişimciler, firma sahipleri ile ülke ve sektör bazında birlikte çalışma koşulları üzerinde ayrıntılı olarak görüştüler.

 alt

1. TKG programı Heyet Başkanı Galip GaLİP 8sağ başta)  ve Hasan Hacı SÜLEYMAN  (sol başta)Yunanistan- Batı Trakya masasında Ankaralı firma temsilcileri  ile öğle yemeğinde de görüşmeye devam etti.