TOBB 1. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ I. ANKARA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafından 19 Haziran-05 Temuz 2005 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 1.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına altı ülkeden yirmibir katılımcı iştirak etmiştir.

Bu program kapsamında konuk girişimciler 21 Haziran 2005 Salı günü Sincan'da bulunan Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Konukları Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin ÖZDEBİR ve Bölge Müdürü karşıladı.

 alt

Sincan 1. OSB Başkanı Nurettin ÖZDEBİR (soldan 4.) 1. Türkçe Konuşan Girşimciler grubunda yeralan  konuklar ile yakında ilgilendi.

 alt

Ayaktakiler:  Irak'tan  Hilal TAHA(solda) , OSB Başkanı Nurettin ÖZDEBİR (ortada), Romanya'dan Seyhan MENALİ (sağda).

Oturanlar. Heyet Başkanı Yuanistan-Batı Trakya'dan Galip GALİP (solda)  ve Makedonya'dan Kemal NAZIM  (sağda) ziaet anısı için kameralara birlikte gülümsediler.

  alt

Ankara Sanayi Odası ve OSB yöneticileri tarafından Ankara sanayisi ve OSB hakkında ayrıntılı bir sunum yapıldı ve konukların soruları yanıtlandı.

OSB Sosyal tesislerinde konuklara öğle yemeği ikram eden Nurettin ÖZDEBİR, konukların sektörel soruları ve istekleri ile yakında ilgilendi.

alt

Ziyaret kapsamında OSB salonlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerine katılan firma sahipleri kendi fabrikası ile ilgilenen konukları özel olarak fabrikalarına götürerek, üretim hatlarını gösterdi ve bayilik koşulları hakkında bilgi verdi.