6. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMININ KONUKLARI BURSA'DA FUAR ZİYARETİ YAPTI

12 kişilik özel bir grup 22 Nisan 2007 tarihinde bir araç ile Bursa’ya giderek, TÜYAP Ambalaj Endüstrisi ile Gıda Ürünleri ve Gıda Teknolojileri Fuarı ve Yangın ve Güvenlik Malzemeleri Fuarını ziyaret etmiş, çok yararlı iş görüşmelerinde bulunmuştur.

Bursa’ya yapılan günü birlik fuar ziyareti kapsamında konuk heyetin Osman Gazi ve Orhan Gazi Türbeleri ile Bursa Ulu Camiini görmeleri sağlanmıştır.

Kouklar için Zafer Plaza ve Bursa Kapalı Çarşıda alışveriş için kısa bir süre  verilmiştir.

Konuklara  Bursa Botanik parkındaki  Tarihi İskender Efendi Lokantasında bir öğle yemeği ikram edilmiştir.

Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan  ve Türkçe konuşan girişimcilere Birliğimizin tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 12-24 Nisan  2007 tarihleri arasında “V1.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”  düzenlenmiştir.

Ankara, İstanbul ve Bursa illerinde düzenlenen bu programa 20 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 33 katılımcı iştirak etmiştir.