6. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ DTM MÜSTEŞAR YARDIMCISI TARAFINDAN KABUL EDİLDİ

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Ankara'da bulunan konuk girişimciler 17 Nisan 2007 Salı günü Dış Ticaret Müsteşarlığını ziyaret ederek, bilgi aldı.

Dış Ticaret Müsteşar Yardımcsı Ülker GÜZEL tarafından kabul edilen heyet üyelerine DTM'nin yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Ayrıca DTM uzmanları "Ekonomik Durum" konusunda sunum yaparak, Türkiye'nin son ekonomik göstergelerini ve bölge ülkeleri ile ekonomik ilişkilerdeki gelişmeleri anlattı.

 alt

6. Dönem Üyeleri Müsteşar Yardımcısı Ülker GÜZEL  ile birlikte grup fotoğrafında biraraya geldi.

alt

Ülker GÜZEL (sağdan 2.)  Heyet Başkanı Azerbaycan-Dr. Elshan ABULHASANLI (sol başta) , Irak ve İran delegeleri ile birikte hatıra fotoğrafında.

alt

Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı üst düzey yöneticilerinden Müsteşar Yardımcısıs ÜLKER GÜZEL, Türkçe Konuşan girişimciler Programına baştan itibaren büyük destek vermiş ve özel ilgisini esirgememiştir. Halen  milletvekii olarak TBMM'de görev yapan değerli hanımefendiye TKG ailesi olarak gönülden teşekkür ederiz.

alt

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programıa katılan konmuk işadamlaraı ve işkadınları  Dış Ticaret Müsteşarığının bahçesinde grup fotoğrafından biraraya geldi.