6. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI ANKARA TİCARET ODASININ EV SAHİPLİĞİNDE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 12-24 Nisan 2007 tarihleri arasında düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kaspamında ülkemize gelen konuklar 17 Nisan 2007 Salı günü Ankara Ticaret Odasını ziyaret ederek, ATO ev sahipliğinde gerçekleşen ikili iş görüşmelerinde Ankaralı işadamları ile biraraya geldi.

6. Türkçe Konuşan Girşiimciler Programına katılan konuklar ikili iş görüşmelerini yararlı buldular.

6. TKH heyeti ATO tarafından düzenlenen  yüz yüze görüşmelere katılan Ankaralı firma temsilcileri ile yararlı bağlantılar kurdular.

Afganistan temsilcisi MUHİBULLAH VAHAP (sağ başta) ve Bulgaristan delegesi AHMET KULİCİ (sağdan 2.)  Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katılan şirket temsilcileri ile görüşmeler yaptı.