6. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ

TOBB 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan konuklar 17 Nisan 2007 Salı günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret ederek, Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Tahsin KESİCİ ile görüştü.

Rektör Tahsin KESİCİ, yirmi ülkeden gelen otuziki katılımcıya Üniversite hakkında ayrıntılı bilgi verdi ve konukların sorularını yanıtladı.

alt

TOBB-ETÜ Rektörü Prof. Dr.  Tahsin KESİCİ (soldan 2.) , Rektör Yardımcısı ve Bölüm Başkanları 6.TKG üyeleri ile yakından ilgilendiler ve sorularını yanıtladılar.

Sunumdan sonra, derslikleri ve laboratuvarları ziyaret eden heyet üyeleri, Üniversitenin sundugu olanakların en son yenilikleri içermesi nedeniyle, bulundukları ülkelerden TOBB ETÜ'ye  burslu öğrenci gönderme koşullarını ögrenmek istediler.

Program kapsamında, aynı gün, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ tarafından verilen , 'Girişimcilik Nedir?' dersi konuklar tarafından çok beğenildi ve Ramazan AKTAŞ'ın kendi ülkelerinde de konuk konuşmacı olarak "Girişimcilik" konusunda sunum yapması için talepte bulundular.

alt

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Tahsin KESİCİ (sol başta) ve öğretim üyeleri 6. TKG programı katılımcıları ile birlikte Üniversitenin girişinde büyük aile fotoğrafında biraraya geldiler.