TOBB 6. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafından 12-24 Nisan 2007 tarihleriinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında ülkemize gelen konuk girişimciler 14 Nisan 2007 Cumartesi günü, "Türkçe Konuşan Girişimciler" yazılı bir kuredele taşıyan çelenk ile Anıtkabir'i ziyaret ederek Atatürk'ün huzurunda saygı duruşunda bulundu.

alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk heyet üyeleri ANITKABİR merdivenlerini heyet başkanı ELSHEN EBULHESENLİ'nin ardı sıra tırmandılar.

alt

Azerbaycan-Bakü'den 6. TKG programıa katılan ve heyet başkanlığı görevini üstlenen  ELSHEN  EBULHESENLİ Anıtkabir Şeref Defterine tüm katılımcılar adına bağlılık ve saygı içerikli bir mesaj yazdı.

alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar resmi törenin ardından Anıtkabir Müzesini gezerek, sergilenen eşyalar ve ATATÜRK'ün yaşamı hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Hediyelik  eşya satış bölümün ziaret eden 6. TKG heyeti  ülkelerindeki yakınlarına götürmek üzere, rozet, saat, takvim, kitap, CD vb armağanları anı olarak memenuniyetle satı aldılar.