TOBB 6. TÜRKÇE KONUŞAN GİRŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI ONURUNA GALA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 12-24 Nisan 2007 tarihleri arasında düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kaspamında ülkemize gelen konukları onuruna 16 Nisan 2007 Pazartesi akşamı Dedeman Otelinde bir Gala Yemegi düzenlendi

TOBB’un konuğu olan Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen gala yemeğine katılan iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve bürokrasi temsilcileri yabancı konuklarla yakından ilgilendiler.

Konuk heyet üyeleri, başta Dışişleri Bakanlığı'nı yetkilileri olmak üzere, Yurtdışı Türklerden sorumlu Devlet Bakanlığının temsilcileri, Dış Ticaret Müsteşarlığı, İGEME, KOSGEB ve TİKA yöneticileri ile ülke masasaları esasında biraraya geldiler.

alt

Balkanlar Daire Başkanı Kemal KAYGISIZ (Halen Mali'de TC Büyükelçisi olarak görev yapmaktadır) Bulgaristan delegeleriSAFET SERİFOV  ILYAZOV (sol başta) ve  AHMET KULİCİ (sağ başta) ile birlikte iki ülke arasındaki ilişkiler ve Bulgaristan'da yaşaya türklerin sorunlaraı konusunda bilgi paylaşımında bulundular. 

alt

Devlet Bakanı Danışmanı Sait YUSUF (ortada) Balkanlar dan gelen konuklarla yakından ilgilendi.

alt

TOBB Genel Sekreteri İsmail KÖKSAL ve Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi Hasan Ünal ile Türkiye'nin dış politikaları konusunda değerlendirmelerini paylaştı.

alt

Devlet Bakanı Danışmanı Birol DOK  (sağda) Avrasya ülkelerinden gelen konuklarla yakından lgilendi.

"Hoşgeldiniz Kokteyli" ile başlayan Gala Yemeğinde konuklar, ülkeleri ve bölgeleri hakkında Kamu'nun önde gelen temsilcileri ile tanışma ve görüş alışverişinde bulunma fırsatını değerlendirdiler.

alt

Ukrayna temsilcisi Anna MOYSA (solda), Moldova temsilcisi Valentian UZUN (sağda) gala yemeğinde  komşu ülkeleri temsilcileri olarak aynı masayı paylaştılar.

alt

Makedonya temsilcileri Dışişleri Bakanlığı yöneticilerine ile ülkedeki Türk azınlığın konumu hakkıdna bilgi sundular.   

alt

Rusya ve Kuzey Doğu Avrupa Masasında konuklar ve diplomatlar neşeli anları paylaştılar.

alt

TOBB Eğitim Müdürü Semra SEVÜK (ortada), Romanya temsilcisi Selda İSMAİL  (sağda)  gala yemeğinde programın detayları  ve izlenimler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

alt

Azerbaycan'dan Elnur JABBARLI (sağ başta) Kafkasya Masasında konuklara Azerbaycan'da gelişen inşaat sektörü hakkında bilgi verdi.

alt

TKG Programının ve  Yahoo Mail Grubunun moderatörlüğünü uzun yıllar gönüllü olarak yürüten DEMET ÇALIK (ortada) Gala Yemeğinde de konuklarla yakından ilgilendi.