16. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBUNUN TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ

TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan konuklar 28 Kasım 2012 Çarşamba günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret ettiler.

alt

Yirmiüç ülke ve üç özerk bölgeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen kırkaltı girişimcinin bulunduğu ziyarette, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ tarafından TOBB ETÜ'yü tanıtan geniş bir sunum yapıldı.

Oturumun devamında, Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ tarafından verilen , 'Girişimcilik Nedir?' dersi konuklar tarafından ilgi ile izlendi.

Konuklar Ramazan Hoca'ya yerel hediyeler sunarak, teşekkür ettiler ve konuk konuşmacı olarak ülkelerine davet ettiler.

alt

14. TKG heyeti üyleri, "Girişimciik Nedir" sunumu çok beğendikleri Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ'a teşekkür ederek, sevgi ve saygılarını sundular.

alt

Özbekistan'dan Muzaffar MULLAULLABAEV (solda) Prof. Dr.Ramazan AKTAŞ'a Özbekistan'ın yerel unsurlarını yansıtan bir anı sundu.

alt

TOBB ETÜ'deki sunumu ilgiyle izleyen  Bosna Hersek'ten AMAR ADİLOVİÇ  grup fotoğrafları için internet ortamında özel bir arşiv yaratarak 14. TKG grubu için BULUT oluşturdu.

alt

TOBB ETÜ Üniversitesinin sunduğu olanakları çok  beğenen Afganistan'dan HAŞİM BAYKARA (sağ başta) ziyaret edilen kurumlara ve kişlere sunduğu çok sayıdaki yerel hdiye nedeniyle  14. TKG dönem arkadaşlarının haklı takdirini kazandı.

alt

 

16. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MÜMÜN MÜMÜN   TOBB ETÜ'deki ders ve sunumların arasında dönem arkadaşlarına şirketinin faliyetleri hakkında bilgi verdi.