16. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI ANKARA TİCARET ODASININ EV SAHİPLİĞİNDE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 25 Kasım-05 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kaspamında ülkemize gelen konuklar, 27 Kasım 2012 Salı günü Ankara Ticaret Odasını ziyaret ederek, ATO ev sahipliğinde gerçekleşen ikili iş görüşmelerinde Ankaralı işadamları ile biraraya geldi.

alt

ATO salonlarında düzenlenen  ikili iş görüşmelerine ilgi yoğun oldu.

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen Almanya'dan EŞREF CAN TENLİK (solda) ve  GÜLTEKİN DEMİR (sağda)  Ankara Ticaret Odasının ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerinde çok sayıda firma yetkilisi ile görüşerek, yeni bağlantılar kurdular.

alt

16. TKG programına katılan konuk  heyet üyeleri için Ankara Ticaret Odası yöneticilerinin ev sahipliğinde bir öğle yemeği verildi.

Öğle yemeğinin ardından ATO Salonlarında başlayan ikili iş görüşmelerinin yapılacağı masalar  heyet üyelerinin geldikleri  ülkelerin isimlerine  göre düzenlendi.

alt

Afganistan temsilcileri Ankaralı iş adamları ile yoğu iş görüşmesi yaptı.

alt

16. TKG programına Bulgaristan'dan katılan NİYAZİ KARATABAN (sol başta), MÜMÜN MÜMÜN  (soldan 2) ve  TENZİLE OSMAN (soldan 3.) ATO'daki ikili iş görüşmelerinde çok sayıda firma temsilcisi ile tanışmaktan çok memnun oldu.

alt

 

Batı Trakya ve Rodos Adası  temsilcileri Yunanistan Masasında iş görüşmesinde yeni bağlantılar kurdular.

Ankara firmalarının sahip ve yöneticilerinin yoğun ilgi gösterdiği iş görüşmerri çok verimli geçti ve yeni işbirliklerinin başlangıç görüşmeleri yapıldı. Taraflar yeniden görüşmek üzere sözleşirken, detayları internet üzerinden yazışarak geliştirecekleri konusunda mutabık kaldılar.