TOBB 13. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KONYA'DA DA HABER OLDU

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konukların 23 Eylül 2011 Cuma günü TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile gerçekleşen görüşmeye ve sertifka törenine eşlik eden Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilal İsmail HAYDAROGLU bu toplantıyla ilgili haberin Konyada Haber sitesinde yayınlanmasını saglamıştır.

alt

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  İSMAİL HAYDAROGLU (solda) 13. TKG programı heyet başkanı TURHAN ŞEMSİ (sağda)  ile Kent Otelde yaptıkları  görüşmelerde işbiriği olanakaraını değrlendirdiler.

Konyada Haber internet sitesinde yayınlanan  fotograflı habere ulaşmak için tıklayınız.

alt

Bulgaristan'dan Kadriye ALİMANOVA (sol başta)  İran'dan Zencan TO Başkanı ALİ  YEGANEH FARD (soldan 2.)   ve Konya TO Başkan Yardımcısı İSMAİL HAYDAROĞLU (sağdan 2.)   otelde gece çalışmasında üyelerin taleplerini değerlendirdiler.

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  İSMAİL HAYDAROGLU,  konuk girişimcilerin Ankara'da bulundukları günlerde, geceleri  de grupla çalışarak,   13. dönem katılımcıları ile yakında ilgilenmiş, sorunlarını dinlemiş, isteklerini not almış ve taleplerini degerlendirerek, taleperine çözüm bulabileceklerini dogru firmalarla buluşmalarını saglamak için  özel çaba göstermiştir.

alt

Çok çalışkan ve sorunluluk sahibi duyarlı bir insan olan Konya Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İSMAİL HAYDAROĞLU'na  (sağdan 4.) 13. TKG programına çok değerli katkıları nedeniyle  teşekkür ederiz .