14. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU ÜYELERİ ÜLKELERİNE DÖNDÜKTEN SONRA DA TKG PROGRAMINI TANITMAYA DEVAM ETTİLER

TOBB tarafından 19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girşimciler Programına katılan konuklar ülkelerine döndükten sonra da çeşitli vesilelerle programı tanıtmaya devam etmektedir.

14. TKG üyesi ERGİN SUNGUR Beypazarı Ticaret Odası yöneticilerine Kosova'daki Türk eselerini gösterem  bakır işlemeli pano hediye etti.

Programa Kosova'dan katılan ERGİN SUNGUR, katıldıgı söyleşi ve röportajlarla Türkçe Konuşan Girişimciler Programının Bakanlarda tanınmasına katkı saglamıştır.

ERGİN SUNGUR (3. sırada ortada)  14. TKG programı dönem  arkadaşlaraı ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının akşam yemeği davetine katıldı.

Kosova Haberde yayınlanan fotograflı habere ulaşmak için Kosova Haber sayfasını ziyaret ediniz.

ERGİN SUNGUR (ortada) ankara Ticaret Borsasaı Meclis Başkanına hatıra armağanı sundu.

14. dönemin haberi ayrıca Kosova Port sitesinde de yayınlanmaktadır. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Kosova'da Belediye Mecis Üyesi olan Ergin Sungur'u birlikte gösteren fotografın yer aldıgı haberi okumak için Kosova Port sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Aynı habere bu linkten de ulaşmak mümkündür.