12. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ZİYARET EDEREK HOCALARIN DERSİNİ  DİNLEDİ 

TOBB 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan ülke ve özerk bölge temsilcileri 10 Mayıs 2011 tarihinde  TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret ettiler.

alt

Konuk girişimcileri TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi adına karşılayan ve ağırlayan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ercan (soldan 4.) , toplam 21 ülke ve 3 özerk bölgeden 45 katılımcının bulunduğu ziyarette, TOBB ETÜ'yü tanıtan geniş bir sunum yaptı.

alt

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ  tarafından sunulan  'Girişimcilik Nedir?' dersini konuklar ilgiyle izlediler.  Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ'a çeşitli sorular yönelten konuklar ders süresi sona ermesine rağmen Hoca ileçalışmaya devam ettiler.

alt

12. Türkçe Konuşan Girişimciler programıa katıla konuk girşimciler TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniveristesini tanımaktan duydukları memenuniyeti ifade ettiler ve RAMAZAN AKTAŞ Hoca ile yeniden görüşmek ve dersine katılmak istediklerini vurguladılar. 

alt

Aynı gün, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. İHSAN ÇOMAK (solda)  akşam saatlerinde otele gelerek, konuk girişimcilere akşam yemeğinde eşlik etti ve  'Türkiye'nin Dış Politikası' konulu  bir sunum yaptı. 

İhsan ÇOMAK  konuklarla yaptığı katılılı sohbette  yaşadıkları ülkelerin  Türkiye ile ilişkilerini değerlendirdi. Dış politika ve tarihe özel merakı olan  konuklar kendi bölgelerindeki gelişmelere ilişkin sıcak örnekler vererek,  grup arkadaşlarının kendi ülkelri hakkındaki bilgilenmeleri içi çaba gösterdiler. 

Haberin ayrıntılarına ulaşmak için TOBB-ETÜ haber sayfasını tıklayınız.

TOBB ETÜ ziyaretine ilişkin habere ikinci linkten de ulaşılabilir.