4. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA GÜRCİSTAN'DAN KATILAN TENGİZ BASİLADZE ARKADAŞIMIZI  MAALESEF TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİK

TOBB tarafından 16-30 Nisan 2006 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Gürcistan'dan katılan TENGİZ BASİLADZE adlı değerli üyemizi maalesef 2008 Nisan ayında Tiflis-Batum karayolunda gece meydana gelen trafik kazası nedeniyle kaybetmiş bulunuyoruz.

Kederli ailesine, yakınlarına ve 4. dönemin üyelerine başsağlığı ve sabır dileriz.

TENGİZ BASİLADZE'nin şirket bilgilerini hatırlatmak istiyoruz ve Program sırasında çekilen bazı görüntülerini sunuyoruz.

"Denizcilik şirketi genel müdür yardımcısı, gemi acenteciliği, gemi ve konteyner taşımacılığı yapıyor. Ayrıca Türkiye’den otomotiv parçaları ithalatı yapmakta, İnci akü ve Lassa firmalarının Gürcistan bayiliğini yapmakta ve Gürcistan ve Azerbaycan piyasalarına dağıtım yapmaktadır. Ayrıca Türkiye'den ithal ettiği temizlik malzemesini ülke içinde dağıtımını yapmaktadır."

4. Dönemin değerli katılımcısı Tengiz BASİLADZE arkadaşımızı özlüyor, sevgi ve saygıyla anıyoruz.

Tengiz BASİLADZE  (sol başta)  arkadaşımız Nevşehir Dedaman Otelindeki plaket töreninde TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Şadan EREN (sağda) ile birlikte

Tengiz BASİLADZE (sol başta) İstanbul-Bebek'te  turizm projesi sahibi TANER DEMİR (sağ başta)

Tengiz BASİLADZE  (2. sıra sağ başta) 4. TKG grubunun üyeleri ile birlikte Sincan 1. Organzie sanay bölgesinde fabrika ziyaretinde

Gürcistan temsilcisi  Tengiz BASİLADZE arkadaşımız (2. sırada sağdan 2. Rahmi Koç Müzesi Önünde dönem arkadaşları ile birlikte çektriidği grup fotoğrafı ile anılarınıza yerleşti.

Tengiz BASİLADZE (sağda) arkadaşımız, KKTC'den Behzat BEHZATOĞLU (solda)  TOBB'da sunumlar sırasında mola anında.

Gürcistan'dan 4. TKG programına katılan Tengiz BASİLADZE İstanbul'da Rahmi Koç Müzesinde sergilenen otomobillerle yakından ilgilendi.

Tengiz BASİLADZE Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesinde Hitit Aslanı ile birlikte fotoğraflanmak istedi.

Tengiz BASİLADZE  (solda)  Gürcistan heyetinden IRAKLİ TURMANİTSE ile (sağda) birlikte Ankara Kalesinde bulunan  Washington Restoranın terasından Başkent manzarasını izledi.