4. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU KAPADOKYA BÖLGESİNİ GEZDİ

4. Türkçe Konuşan Girişimcier Programına katılan konukların Kapadokya bölgesini ziyaret etmesi ve Nevşehşir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaet Borsası üyeleri ile bir araya gelmesi için bir  günlük Nevşehir ziyareti programa eklenmiştir.

TOBB Yönetim Kurulu da aynı tarihte Nevşehir'de toplanmıştır.

alt

Bosna Hersek temsilcisi SEMİR HADZOVİÇ  (solda)  anı plaketini Nevşehir Dedeman Oteldeki törende  TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU  ve Başkan Yardımcısı   FAİK YAVUZ'a (sağda) sundu.

Nevşehir TSO tarafından sağlanan rehber eşliğinde konuk heyet, Kapadokya gezisi yapmıştır. grup üyeleri kayadan oyulmuş bir lokantada Oda tarafından verilen öğle yemeğinden çok memnun kalmıştır.

Girişimciler grubu aynı gün saat 16.00’da Nevşehir Dedeman Otelinde TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU tarafından Nevşehirli iş adamlarına Oda ve Borsa üyeleri ile yaptığı bölge toplantısına da davet edilmiştir.

TOBB Başkanı tarafından yapılan Türkiye ekonomisi konulu ayrıntılı sunum konuk girişimciler tarafından ilgiyle izlenmiştir.

Toplantının ardından konuklar Nevşehir TSO tarafından Dedeman Otelde düzenlediği akşam yemeğine iştirak etmiştir. Yemek sırasında heyet üyeleri ülkelerinden getirdikleri yerel özelikle taşıyan hdiyelerini basın mensupları önünde TOBB Başkanına ve Yönetim Kurulu Üyelerine takdim etme fırsatı bulmuşlardır.

alt

Gürcistan'dan merhum TENGİZ BASİLADZE (solda)  plaket takdim töreninde TOBB Başkanını  ve Yönetim Kurulu üyesi ŞADAN EREN'i (sağda) Batum'a davet etti.

Akşam yemeginde ve devamında, konuk girişimciler Nevşehirli iş adamları ile tanıltırılmış, sektörel masa düzenlemesi yapılarak, konukların ikili iş görüşmesi yapması için ortam sağlanmıştır.

alt

Dedaman Otelindeki çalışma yemeginde Nevşehirli işadamları konuk heyet üyeleri ile görüştü.

alt

4. Grup üyeleri Kapadokya'da çevre gezisi yaptı.