4. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ

TOBB 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan konuklar 21 Nisan 2006 Cuma günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret ederek, Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Tahsin KESİCİ ile görüştü.

Rektör Tahsin KESİCİ onbeş ülkeden gelen otuz katılımcıya Üniversite hakkında ayrıntılı bilgi verdi ve konukların sorularını yanıtldı. Sunumdan sonra, derslikleri ve laboratuvarları ziyaret eden heyet üyeleri, Üniversitenin fiziki koşullarından çok etkilendi.

alt

Program kapsamında, 17 Nisan 2006 Pazartesi günü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ tarafından verilen , 'Girişimcilik Nedir?' dersi konuklar tarafından çok beğenildi ve Hocadan gruba yeni bir ders daha vermesi istendi.

Konuklar, 18 Nisan 2006 Salı günü TOBB-ETÜ Uluslarası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa AYDIN tarafında verilenTürkiye’nin Avrasya Politikalarıkonulu sunum sırasında, kendi ülkeleri ve bölgelerindeki siyasi gelişmeler hakkında soru sormak ve yorum yapmak için yarıştı.