TOBB 4. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARINA SERTİFİKALARI KAYSERİ VALİSİ OSMAN GÜNEŞ TARAFINDAN VERİLDİ

4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları Kayseri ziyareti kapsamında 25 Nisan 2006 tarihinde yapılan Kayseri Sanayi Odası Meclis Toplantısı'nı izledi.

Kayseri Sanayi Odası Meclisi'nin, Organize Sanayi Bölgesi Konferans salonunda, Kayseri Valisi Osman Güneş'in katılımıyla yaptığı aylık olagan meclis toplantısında katılan 4. dönemin konukları ilginç bir deneyim yaşamıştır.

Konuklar Meclis Toplantısinda yapılan Kayseri Sanayi Odası faaliyetleri ve OSB ile ilgili sunuşu dinlemiş ve çalışmalar hakkında bilgi almıştır.

Ayrıca Vali tarafında yapılan Kayseri'nin güncel durumuna ilgili konuşmayı da ilgiyle izleyen konuklar, Kayseri hakkında en yetkili kişiler tarafından, birinci elden verilen bilgileri dinleme şansı bulmuşlardır.

Kayseri Sanayi Odası tarafından hazırlanan katılım belgelerini konuk girişimcilere Vali Osman GÜNEŞ vermiştir.

Vali Osman GÜNEŞ, 2012 yılında İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atanmışır.

Azerbaycan'dan gelen MÜŞFİK HASANOV (sağda), sertifikasını Vali Güneş'den aldı.

Kosova'dan SARANDA SHEHU (sağ başta)  ve Irak temsilcisi SERMET CELAL NAKİPOGLU'na (ortada) sertifikalarını Vali Osman GÜNEŞ verdi.