4. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI KAYSERİ SANAYİ ODASI EV SAHİPLİĞİNDE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMESİ YAPTI

TOBB 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 24-25 Nisan 2006 tarihinde Kayseri ziyareti gerçekleştirilmiştir.

4. Dönem katlımcıları Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Borsasını ziyaret ederek, Oda/borsa yöneticileri ve üyeleri ile biraraya gelmiş ve iş görüşmeleri yapmıştır.

Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa BOYDAK tarafından karşılanmıştır.

alt

Irak'tan gelen NEMİR HAMDİ HASAN HAMAMCI  (sağda)  Kerkük Türkmen İşadamları Derneginin hediyesini Kayseri SO Başkanı  MUSTAFA BOYDAK'a takdim etti.

Kayseri SO Başkanı MUSTAFA BOYDAK ev sahipliğinde, Kayseri Sanayi Odası yöneticilerinin katılımıyla konuk girişimcilere OSB Sosyal Tesislerinde verilen öğle yemeği karşılıklı iş görüşmelerinin de yapıldığı verimli bir çalışma ortamına dönüştü.

alt

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı MUSTAFA BOYDAK (sağdan 3.) ve yöneticiler Heyet Başkanı ŞARIK CİBO (soldan 2.)ile birlikte öğle yemeğinde ülkeler arasındaki ticari işbiriği ve Kosova'daki Türk varlığı konusudna bilgi paylaşımıdna bulundu.

Öğle yemeginin ardından Organize Sanayi Bölgesi salonlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerine yüksek sayıda katılım olmuştur. Kayserili sanayicilerin geniş ilgi gösterdiği iş görüşmelerinin çok başarılı geçtigi ve olumlu işbirlikleri ile sonuçlandıgı taraflarca ifade edilmiştir.

alt

Makdeonya'da ESFER ALIJI (sağdan 2.) ikili iş görüşmelerinde

 alt

Azerbaycan'dan MÜŞFİK HASANOV (sağdan 2.) , Tacikistan'dan BEGMAHAMT SULTONOV  (sol başta)  ve Romanya'dan SEİDALİ ALTAİ (sağ başta) , kayserili iş adamının teklifini birlikte değerlendirdiler.

alt

Irak temsilcisi SERMET NAKİPOGLU (sağda) ikili iş görüşmelerinde detaylar üzerinde uzun uzun incelemelede bulundu.

Kayseri Sanayi Odası konuklarını yerel lezzetlerden oluşan bir akşam yemeğinin ardından İstanbul'a uğurladı.

 alt

Kayseri Sanayi Odası ziyareti hakkında Kayserim Net haber sitesinde yayınlanmakta olan habere ulaşmak için lütfen tıklayınız.