TOBB 4. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ SİNCAN'DA BULUNAN I. ANKARA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafından 14-30 Nisan 2006 tarihleri arasında Ankara, Kayseri, Nevşehir ve İstanbul illerinde düzenlenen 4.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına onbeş ülkeden otuz katılımcı iştirak etmiştir.

Bu program kapsamında konuk girişimciler 18 Nisan 2006 Salı günü Sincan'da bulunan Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Konukları Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri karşıladı ve bilgi verdi.

Ankara Sanayi Odası ve OSB yöneticileri tarafından Ankara sanayisi ve OSB hakkında ayrıntılı bir sunum yapıldı ve konukların soruları yanıtlandı.

Ziyaret kapsamında OSB salonlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerine çok sayıda firma katıldı. Firma sahipleri kendi fabrikası ile ilgilenen konukları özel olarak fabrikalarına götürerek, üretim hatlarını gösterdi ve bayilik koşulları hakkında bilgi verdi.

alt

 

alt

Konuk heyet Hidromek Fabrikasının bahçesinde iş makineleri ile fotoğraf çektirdi.

 alt

Ankara OSB ziyareti kapsamında örnek fabrika gezileri yapılarak, Türkiye ve Ankara sanayisinin gelişmişlik düzeyi hakkında konuklara bigi verildi. OSB ziyareti sırasında fabrikalardaki üretim hatlarını yakından gözlemleme şansı bulan heyet üyeleri ileri teknoloji kullanımından çok etkilendiklerin ifade ettiler.