15. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBUNUN TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ  ZİYARETİ

TOBB 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan konuklar 19 Eylül 2012 Çarşamba günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ni ziyaret etti.

alt

15. TKG programına Almanya'dan katılan YÜKSEL SARAR (soldan 2.) ve KKTC'den  ALİ ÇALUDA (sağ başta)  "Girişimcilik Nedir" dersini sunan Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ'a teşekkürlerini özel olarak ifade etti.

22 ülke ve 4 özerk bölgeden 45 katılımcının bulunduğu ziyarette Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ tarafından TOBB ETÜ'yü tanıtan geniş bir sunum yapıldı.

Oturumun devamında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ tarafından verilen , 'Girişimcilik Nedir?' dersi konuklar tarafından çok beğenildi ve dersin tekrarı istendi.

Ayrıca program sonunda Yunus Emre Enstitüsü yetkilileri de katılımcılara kendilerini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi.

Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. İHSAN ÇOMAK tarafından gerçekleştirilen 'Türkiye'nin Dış Politikası' konulu söyleşi de konukların soruları ve katkıları ile renklendi.

alt

15. Grup üyeleri adına Ukrayna Kırım temsilcisi SEYRAN ALIYEV  tarafından  Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ'a dostluk kalpagı sunuldu.