15. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ TOBB'UN 60. YIL KUTLAMA TÖRENLERİNE KATILDI

Komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilerle ülkemizin bağlarını güçlendirmek için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığı’nın işbirliğinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılmak üzere ülkemize gelen 47 konuk girişimci, TOBB'un İstanbul'da yapılan 60. Yıl Kutlama törenlerine ve TOBB Uluslararası İş Forumu'na da katıldılar.

alt

15. dönem Türkçe Konuşan Giirşimciler heyeti, 12 Eylül 2012 Çarşamba günü İstanbul-Ortaköy'de Feriye Lokantasında düzenlenen 60. Yıl Kutlama Programı Açılış Resepsiyonunda 60. Yıl kutlamalarına katılmak üzere İstanbul'a gelmiş olan önceki dönemlerin katılımcıları ile tanışarak, birlikte büyük bir aile grubu yaratmayı başardılar.

alt

Feriyedeki koteylde 15.  TKG grubu üyeleri TOBB başkanı ile tanıştı.  Slovernya'dan CELİL SALİHİ (sağ başta), kazakistan'dan RAFAEL MİKHRALİ   (sağdan 2.)  ve   ASKAR TAZHIKEN  (arka sırada solda)  önceki dönem TKG üyeleri ile tanışmakta ayrıca çok memnun oldular.                 

13 Eylül 2012 Perşembe günü Four Seasons Otelinde düzenlenen TOBB Uluslararası İş Forumuna 15. Dönem katılımcıları ve önceki grupların katılımcıları birlikte iştirak etti.

TOBB 60. Yıl Kutlama Programı 13 Eylül 2012 Perşembe akşamı Çırağan Otelde düzenlenen Gala Yemeği ile sona erdi.

alt

15. Dönem katılımcıları ve öncekidönemlerin katılımcıları Four Season Otelinin bahçesinde aile fotografında biraraya geldiler.

alt

2. Dönem Başkanı Bulgaristan'dan Sevginar SERBEST, 13. Dönem Katılımcısı İran'dan NASTARAN POURDOWLAT ve 15. Dönem Bulgaristan Katılımcısı MECBURE EFRAİMOVA ile İş Forumunda bir Mola anını paylaştılar.

alt

TKG üyeleri İş Forumuna etkin katılım sagladılar.

alt

15. Dönem katılımcıları ve Önceki grupların katılımcıları İstanbul Boğazında birlikte tekne turu yaptılar.

 

alt

15. TKG programıa katılan  konuk girişimciler  önceki dönemlerin katıımcıları ile tekne gezisinde kaynaşarakı arkadaş oldu.

alt

15. Dönem katılımcıları Feriye Lokantası'ndaki60. Yıl Kutlamaları  Açılış Resepsiyonunda birbirleri ile tanışma ortamı buldu.

İran'dan BAHRAM BADİEE (sol başta), Bulgaristan'dan MECBURE EFRAIMOVA (soldan 2.) Romanya'dan MEJLA CURTACAI  (soldan 3.) ve NARGİS SEPTAR (soldan 4.) Karadağ temsilcileri BAJAZIT KARADUZOVIC (sağdan 2.) ile RUZMİR OSMANOVİÇ (sağ başta) ve KKTC'den METİN ŞADİ (arka sırada sol başta) TOBB'un 60. yı etkiniklerine davet edilmiş olmanın heyecanını ve memnuniyetini paylaştı. 

alt

Bulgaristan'dan Güneş- Türkiye İle İlişkiler Derneği kurucu başkanı MECBURE EFRAIMOVA  (ortda)  ve Romanya'da gelen iş kadınları  NEJLA CURTACAI  (sağda) ve NARGİS SEPTAR (solda)  Çırağan sarayı Keminski Otelde düzenlenen  Gala Yemeği programında tanışarak arkadaş oldular ve TOBB'un  60. Yıl Kutlama etkinliklerini çok beğendiklerini ifade ettiler.