15. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN AKŞAM YEMEĞİNDE BAKANLAR İLE TANIŞTI

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları 16 Eylül 2012 Pazar günü akşamı yemeğinde Ankara Büyükşehir Beldiyesi'ne konuk oldular.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kamil KILIÇ'ın ev sahipliğinde gerçekleşen akşam yemeği Beştepe'deki ASKi Sosyal tesislerinde düzenlendi.

Kamil KILIÇ konuklarla yakında ilgilendi, sorularını yanıtladı, çeşitli konulardaki mal ve bağlantı isteklerine çözüm önerileri geliştirdi.

alt

Belediye Genel Sekreteri Kamil KILIÇ, aileleri ve arkadaşları ile akşam yemeği için aynı mekanı tecih eden Enerji Bakanı, Milli Egiitm Bakanı ve Sağlık Bakanı ile heyet üyelerinin tanışmasını sağladı.

alt

 

alt

Özbekistan heyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ'a başlık giydirdi.

alt

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ, konuklara Türkiye'nin enerji politikaları ve bölge ülkeleri ile ilişkiler hakkında bilgi verdi ve soruları yanıtladı.

alt

Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER, Bakanlık Müsteşarı olarak görev yaptığı dönemde 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunu makamında kabul etmişti.

alt

alt

Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ konuklarla sohbet ederek, yakınlık gösterdi.

Konuk heyet üyeleri TC. Hükümetinin üç Bakanı ile tanışma ve hatıra fotografı çektirme fırsdatı bulmaktan çok memnun oldular. Konuklar ülkelerinin yerel motifleirni taşıyan başlıkları her üç Bakan'a da takdim etme onurunu yaşadılar.