15. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ İSTANBUL TİCARET ODASININ EV SAHİPLİĞİNDE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTI

TOBB'un 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 22 ülke ve 4 özerk bölgeden Türkiye'ye gelen girişimciler 14 Eylül 2012 Cuma günü İstanbul Ticaret Odası (İTO) ev sahipliğinde ikili iş görüşmeleri yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 60. Yılı Kutlama Etkinlikleri ve Uluslararası İş Forumuna katılamk üzere İstanbul'a gelmiş olan önceki dönemlerin katılımcları da İTO ziyaretine eşlik etti ve ikili görüşmelere katıldılar.

İTO binasının teraslı salonunda çeşitli sektörlerden İstanbul firmalarını sahipleri ve yöneticileri ile biraraya gelen ve 60'dan fazla katılımcıdan oluşan konuk heyet üyeleri çok yararlı iş bağlantıları kurduklarını ifade ettiler.

İTO yöneticilerinin ev sahiğliğinde düzenlenen öğle yemeğinin ardından konuklar Dış Ekonomik İlişkiler Konseyi (DEİK) bölge kooiidanatörleri ve ülke uzmanları ile buluşacakları toplantıya katılmak üzere TOB istanbul Hizmet Binasına hareket ettiler.

alt

-15. TKG heyeti İstanbul Ticaret Odası yöneticileri ile-

 

alt

15. TKG grup üyeleri İTO'da yapılan sunumu ilgiyle dinledi.

alt

15. TKG dönemi katılımcıları  DZHAMOLIDDIN ASHUROV (soldan 2.) ve   RUSTAM NAZAROV   (sağdan 2)  10. dönemin Tacikistanlı katılımcısı KOBİLCAN HAYDAROV (sol başta)  İTO terasında  İstanbul hatırasında birlikte yer aldılar.

alt

Irak'tan 12. TKG programı katılımcısı HALİD MEKNECİ  (solda)  İstanbul Ticaret Odasında yapılan ikili iş göüşmelerine katılarak, 15. TKG programına Irak delgesi olarak  katılan  İSAM ABBAS MUDRAB (sağda) ve MOHAMMED  M. TAHER (ortada) ile birlikte  İstanbullu firma yetkilileri ile görüştü.