KONYA SANAYİ ODASI KONUK GİRİŞİMCİLER İÇİN ÇOK VERİMLİ GEÇEN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DÜZENLEDİ

TOBB 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları 23 Ekim 2010 Cumartesi günü Konya'ya bir günlük bir ziyaret gerçekleştirdi.

Konya Sanayi Odası AB ve Dış İlşkiler Müdürü SEYFİ SUNA adındaki çalışkan ve dikkatli bir proje insanı, 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programının açılış haberini TOBB web sayfasında okur okumaz, hemen Konya SO yöneticileri ile görüşmüş ve 11. TKG heyetini özel olarak Konya'ya  sanayicilerle ikili iş görüşmesi yapmak üzere  davet etmiştir.

Böylece heyetin programı ve gündemi aniden degişmiş oldu. Heyetin İstanbul'a gidişi bir gün ertelenerek, Cuma gecesi karayolu ile geç saatlerde Konya'ya ulaşmaları mümkün oldu. 

Cumartesi günü ögleden sonra, Konya Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde I.Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri çok başarılı geçmiş ve çeşitli iş baglantıları yapılmıştır.

Konya Postası Gazetesinde yayınlanan ziyaret haberinin kupürüne ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinin  ardından, Konuk heyet  Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir BÜYÜKHELVACIGİL tarafından karşılanmış, heyet üyelerine bizzat  Başkan tarafından Konya Sanayi Odasının faaliyetleri ve Konya'nın gelişme  potansiyeli hakkında ayrıntılı bir sunuş yapılmıştır.

Sunuşun ardından bazı heyet üyeleri 11. Grup adına Konya Sanayi Odası Tahir BÜYÜKHELVACIGİL'e ülkelerinin yerel motifleirni taşıyan çeşitli armağanlar sunmuştur.

Türkmenistan temsilcileri Konya Sanayi Odası Başkanına kaftan ve kalpak giyidrmiştir.

Konya  Gazetesinde yayınlanan habere bu linkten erişim mümkündür.

alt

Türkmenistan delegeleri Konya SO başkanı  Tahir Büyükhelvacıgil ile kaftan giydirme töreninde neşeli anlar paylaştı.

alt

Yunanistan Batı Trakya temsilcisi Hüseyin  KASAPOĞLU (sağda) hediye takdim töreninde Konya SO Başkanına işlemeli bir tabak sundu.

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk heyetin Konya Sanayi Odasını ziyaret haberini yayınlayan  Egemen Gazetesinin kupürüne bu linkten ulaşmak mümkündür.

Afganistan'dan gelen Dr. AHMAD ARSALAN KARİMİ Konya SO Başkanına   hediye sundu.

Seyfi Suna  ve ekibi tarafından çok kısa sürede çok etkin bir duyuru yapılarak 120 firmanın katılımı ile Konya  Sanayi Odası salonunda  çok verimli geçen ikili iş görüşmeleri hazırlanmıştır.

alt

Heyet üyelerine Sanayi Odası Başkanı tarafından Konya’nın dışında bir seyir tepesindeki  Konya Mutfağı adlı lokantada erken bir akşam yemeği verilmiştir. 11. TKG programı heyet başkanı REZA KAMİ (solda ayakta)yemekte yaptığı konuşmada Konya Sanayi Odası Başkanıa ve yönetimine heyet üyelerine gösterilen olağanüstü ilgi ve konukseverlik nedeniyle teşekkür etti.

alt

11. TKG programı ktaılımcılraı Konya Sanayi Odası tarafından ikram edilen yerel tadların çeşitliliğinden ve lezzetinden çok etkilendiler ve memnun oldular.

Konya Sanayi Odası tarafından 11. TKG programı katılımcılarına sema yapan  mevlevi figürün gösteren   küçük birer heykelcik hediye edilmiştir.    

alt

Konya Sanayi Odasındaki toplantıda konuk girşimcilere Konya'nın sanayisini ve ekonomisini tanıtan ayrıntılı bir sunum yapıldı.

Konya Sanayi Odası ev sahipiğinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri çeşitli yerel gazetede haber olarak yayınlandı. Merhaba Gazetesindeki haberin görüntüsü için Lütfen tıklayınız.   Merhaba Gazetesinde yayınlanan haberin pdf kopyası için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

İş Dünyası Haber Gazetesindeki haber için bu linki önermekteyiz.

Heyetin Konya Sanayi Odası ziyareti ve Organize Sanayi Bölgesindeki ikili iş görüşmelerine ilişkin haber Memleket haber sitesinde yayınlanmaktadır. Haberin ayrıntıları için lütfen bu linkten Memleket haber sitesini ziyeret ediniz.