11. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI  ONURUNA KONYA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ TARAFINDAN ÇALIŞMA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

TOBB 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları, 23 Ekim 2010 Cumartesi günü Konya'ya yaptıkları ziyaret kapsamında ögle saatlerinde Konya Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Cumartesi günü olmasına rağmen, Ticaret Borsası Başkanı Uğur KALELİ tarafından konuk heyet onuruna Ticaret Odası Eski Mecis Başkanı Konya Milletvekili Mustafa KABAKÇI, Sanayi Odası Başkanı Tahir BÜYÜKHELVACIGİL’in  katılımı ile  Borsa binasında  zengin ikraml  bir öğle yemeği vermiştir.

alt

Bu yemekte Borsa yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunmuş, konuklarla iş görüşmesi yapmıştır. Ticaret Borsası yöneticileri ve meclis üyeleri ile bir çalışma yemegi kapsamında biraraya gelen heyet üyeleri çok yararlı görüşmeler yaptılar.

Özellikle gıda maddeleri ticareti ve tarımsal üretimle ilgilenen heyet üyeleri kendi sektörlerinde iş yapan Konya Ticaret Borsası üyeleri ile bire bir görüşme fırsatı bulmuş oldular.

alt

11. TKG Programı heyet başkanlığını üstlenen  İran temsilcisi  REZA KAMİ (sağda), Konya Ticaret Borsası  Başkanı  UĞUR KALELİ'ye grup üyesi arkadaşları adına sedef işlemelei bir kutu sundu.

Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı MUHAMMET UGUR KALELİ'nin ev sahipliginde gerçekleşen toplantı ve çalışma yemegi haberini okumak için lütfen Konya Ticaret Borsası web sitesini ziyaret ediniz.

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Konya'yı ziyaret eden heyet üyeleri ile ilgili benzer bir haber de Birlik Gazetesinde yayınlanmıştır. Bu habere ulaşmak için lütfen  tıklayınız.

Konya Ticaret Borsası ev sahipliginde gerçekleşen toplantı ve çalışma yemegi haberi Sondakika.com haber sitesinde de yayınlanmaktadır.