TOBB 16. DÖNEM TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİNİN ZİARETİ İÇİN MANİSA'DA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya'dan katılan  EROL MAHMUD (ortada) Manisa Ticaret Borsa Başkanıa bir kitap armağan etti.

HABERLER.COM adlı internet haber sitesinde 25 Kasım 2012 tarihinde yayınlanan haberde 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun Manisa'ya gelerek, iş adamları ile buluşacağı duyurulmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin öncülüğünde gerçekleşen Türkçe Konuşan Girişimciler Programının 16'ncısı kapsamında düzenlenen ikili ş görüşmeleri 1 Aralık Cumartesi günü Manisa'da gerçekleşecek. 23 ülkeden gelen 45 konuk işadamı Manisa Spilos Otel'de saat 14.00'te başlayacak programa ve ikili iş görüşmelerine katılacak.

Konuk girişimcilerle iş görüşmesi yapmak isteyen firma sahipleri veya yöneticilerinin, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın resmi internet sitesinde yer alan katılım formunu 29 Kasım 2012 tarihine kadar doldurmaları yeterli olacak.

Manisalı işadamları için bu organizasyonun büyük bir fırsat olduğunu belirten TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, "Üyelerimize yeni pazar imkanları sağlamak için çeşitli organizasyonlar düzenliyoruz. Gerek yurt dışı organizasyonlarımızda, gerek yurt içi organizasyonlarımızda işadamlarımız yaptıkları iş
görüşmeleri ile yeni iş bağlantıları sağlıyor" dedi.

Haberin devamı için Haberler Com sitesinin linkini lütfen tıklayınız.

Manisa Haber Gazetesinde yayınlanan benzer haber için Manisa Haber Gazetesini ziyaret ediniz.

Türkçe Konuşan Girişimciler için Manisa'da yapılan hazırlıklar Haber Flaş sitesinde yayınlanmaktadır.

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılaraının Manisa'da yapacakları ikili iş görüşmelerine İran Havayolları haber sitesi de ilgi göstermiş.