TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI İZMİR TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ

TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Katılımcıları 29 Kasım-01 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir'i ziyaret etti.

Program kaspamında 29 Kasım 2012 Perşembe günü İzmir Ticaret Odasını ziyaret eden konuk heyeti İzmir TO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın KAZANÇOĞLU kabul etti.

Toplantı sırasında, İzmir'in ekonomisi ve İzmir TO faaiyetleri hakkında konuklara bilgi verildi.

İzmir TO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın KAZANÇOĞLU, konukları sorularını yanıtladı. Konuk heyet üyeleri sıcak karşılama nedeniyle teşekkür ettiler ve ülkelerinin yerel motifleirni taşıya çeşitli ehdiyeleri sundular.

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında ülkemize gelen konuk heyet üyeleirnin İzmir Ticaret Odasını ziyaretinin ayrıntılarını okumak ve toplu fotoğraft görmek için lütfen İzmir TO web sayfasını ziyaret ediniz.