16. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ İZMİR'DE  KEMALPAŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 29-30 Kasım 2012 tarihleri arasında İzmir'i ziyaret eden konuk heyet üyeleri Ege Bölgesi Sanayi Odası ev sahipliğinde  izmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi ziyaret ederek, tanışma ve tanıtım toplantılarına katıldı.

30 Kasım 2012 Cuma günü İzmir Kemalpaşa OSB (KOSBİ) tarafından konuk edilen yabancı girişimciler adına, heyet başkanı Almanya'dan EŞEF TENLİK "gördükleri konukseverlik nedeniyle" KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil POSUK'a teşekkür etti.

alt

KOSBi Başkanı EBSO Yönetim Kurulu Üyesi Kamil PORSUK, konuklarl yakında ilgilendi-

alt

Konuklar KOSBİ Başkanına kaftan ve kalpak sundu.

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan İran'dan ŞEHRAZAT REŞİDİNİA  (solda)  Makedonya'dan )   EROL MAHMUD (ortda) ve Bulgaristan'dan TENZİLE OSMAN  (sağda) İzmir Kemalpaşa OSB'de düzenlenen toplantıdan çok memnun olduklarını ifade ettiler.

alt

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde 16. Türkçe Konuşan Girişimciler heyetine OSB yönetimi tarafından öğle yemeği ikram edildi. Almanya'dan GÜLTEKİN DEMİR (sol başta),  Kosova'dan  BERKANT CURİ (soldan 2.), Sırbistan Sancal'tan DENIS BAJRAKTAR (sağdan 2.) ve KKTC'den FUAT ATEŞ (sağ başta)  Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinden  izlenimlerini paylaştılar.

16. TKG Grubunun  KOSBİ ziyaretinin ayrıntıları ve fotoğraflı haber için KOSBİ sayfasını ziyaret ediniz. Aynı haber için bu linki de deneyebilirsiniz.

KOSBİ ziyareti banner olarak da yayınlanmaktadır.