TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER İZMİR TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düznelenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında ülkemiz egelen Balkanlar, Doğu Avrupa, Kafkasya, Orta Doğu ve Orta Asya gibi bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler İzmir Ticaret Borsasını ziyaret etti.

alt

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Avni Bozkurt, Tayfur Akın, Özhan Şen ve Hakan Cay tarafından ağırlanan heyete, İTB faaliyetleri hakkında bir sunum yapıldı.

Türkçe Konuşan Girişimciler grubunun tarım ve gıda ile iştigal eden üyeleri de, faaliyetleri hakkında Borsa üyelerine bilgi verdi. Afgan, Kırgız, Kazak, Bulgaristan ve Gürcistan temsilcileri hazırladıkları çeşitli hediyeleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz’a sundu.

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar İzmir Ticaret Borsasında yapılan sunumu ilgiyle izlediler ve sorularla katılım sağladılar.

alt

Heyet Başkanı Almanya'dan  EŞREF TENLİK (solda) , izmir TB Başkan Yardımcısına plaket sundu. 

Konuk heyetin izmir Ticaret Borsası ziyareti 16 ayrı medya kuruluşu tarafından haber yapılmıştır. Bu haberlerin ayrıntılarına ve görselere ulaşmak için aşağıda bulunan linkleri tıklamanız yeterli olacaktır.

alt

alt

 

Aydın 24 Haber Sitesinde 29 Kasım 2012 tarihinde yayınlanan haberin devamı ve görseller için Aydın 24 Haber linkini lütfen tıklayınız.

16. Grubun İzmir Ticaret Borsası ziyaretini haber yapan ve farklı fotoğraflara yer veren Ege'nin Sesi sitesini ziyaret ediniz.

Ege'nin Sesi haber sitesine bu linkten de ulaşabilirsiniz.

TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Katılımcılarının 29 Kasım 2012 Perşembe günü İzmir Ticaret Borsasını ziyaretine yazılı basın da ilgi göstermiştir. Habertürk Egeli Gazetesinde yayınlanan haberin kupürünü görmek için lüfen İnter Press linkini tıklayınız.

Ege'de Ekonmomi haber portalında fotoğraflı haber olarak yayınlanan İzmir Ticaret Borsası ziyaretinin ayrıntılarına ulaşmak için Ege'de Ekonomi sitesini ziyaret ediniz.

İhracat İnfo (Dış ticaret ve Ekonomi) haber sitesinde yayınlanmakta olan fotoğraflı habere ulaşmak için İhracat İnfo sitesini zyaret ediniz.

İzmir Ticaret Borsası ziyareti konusunda Karne Com internet sitesinde yayınlanan benzer haber için tıklayınız.

İzmir TB ziyareti haberi için Focus Haber sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

Showhaber sitesindeki benzer habere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Beyaz Manşet haber sitesine ulaşmak için tıklayınız.

Haberler Com sitesindeki benzer haber için lütfen tıklayınız.

Haberby sitesindeki fotoğraflı benzer haber için tıklayınız.

Tele Haber sitesine ulaşmak için tıklayınız.

İzmir TB ziyareti Memurlar7 haber sitesinde de yayınlanmaktadır.

İzmir Ticaret Borsası ziyareti Birinci Kuvet haber sitesinde de yayınlanmaktadır.

Gazete Gerçek internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı ziraret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Kahraman Maraş Gündem haber sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

TNT Haber sitesine ulaşmak için linki tıklayınız.

Haber Te sitesi için lütfen tıklayınız.