TOBB 16. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DUYURUSU

25 Kasım - 5 Aralık 2012 tarihleri arasında Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenecek olan TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 23 ülke ve 3 özerk bölgeden 47 katılımcı iştirak edecektir.

Komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girşimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde, Türkçe Konuşan Girişimciler Programı düzenlenmektedir. Bugüne kadar bu programlara komşu ve akraba topluluklardan 550 iş adamı/iş kadını katılmıştır.

Bu program kapsamında, konukları ülkemizin iş çevreleri ile buluşturabilmek amacıyla 5 kez ikili iş görüşmesi yapılması planlanmıştır. Konuk heyet üyelerinin ülkemiz firmaları ile bir araya gelmesini sağlamak üzere düzenlenecek toplantıların tarihleri aşağıda bilginize sunulmaktadır. Ayrıca heyet üyelerinin firma bilgileri ekte yer almaktadır.

ANKARA

27 Kasım 2012 Salı saat: 14.00-17.00 arasında Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde;

İletişim: Özge SEVEN Tel: 201 81 95 e-posta: ozge.seven@atonet.org.tr

28 Kasım 2012 Çarşamba saat: 10.00-12.30 arasında Ankara, OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ev sahiliğinde;

İletişim: Serkan AKDENİZ Tel: 0312 385 40 43 e-posta: akdeniz.serkan@gmail.com

İZMİR

30 Kasım 2012 Cuma saat: 10.30-12.30 arasında İzmir’de Ege Bölgesi Sanayi Odası ev sahipliğinde;

İletişim: PINAR ALPER Tel: 0232 455 29 44 e-posta: pinar.alper@ebso.org.tr

MANİSA

01 Aralık 2012 Cumartesi saat: 14.00-17.00 arasında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası binasında;

İletişim: Özgür YILMAZ Tel: 0236 231 10 45 e-posta: ozguryilmaz@mtso.org

İSTANBUL

03 Aralık 2012 Pazartesi saat: 14.00-17.00 arasında İstanbul’da, DEİK ev sahipliğinde TOBB İstanbul Hizmet Binasıda;

İletişim: Murat ATİK Tel: 0212 339 50 68 e-posta: dtik@deik.org.tr

Konuk girişimcilerle iş görüşmesi yapmak isteyen firma sahipleri ve/veya yöneticileri bu toplantılardan uygun olan birine katılmak üzere davet edilmektedir. Toplantılara katılım ücretsizdir. Toplantıların düzeni için yukarıda belirtilen iletişim bilgilerine en geç 23 Kasım 2012 tarihine kadar başvurarak, ön kayıt yaptırılması uygun olacaktır.

Saygılarımızla,

TOBB ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜGÜ

TOBB 16.TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARIN FAALİYET ALANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

16. GRUBUN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DUYURULARINI YAYINLAYAN ADRESLER

TOBB web sayfasında yayınlanan 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı ikili iş görüşmeleri duyurusuna ulaşmak için TOBB linkini tıklayınız.

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerinin Ekonomi Bakanlığı İhracat Bilgi Plaformunda yayınlanan duyurusuna ulaşmak için lütfen İhracat Bilgi Platformu linkini tıklayınız. Aynı duyuru İhracat Günlüğü Bülteninde de yayınlanmaktadır.

KOSGEB sayfasında yayınlanan 16. Grubun ikili iş görüşmeleri duyurusuna ulaşmak için KOSGEB linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

İkili iş görüşmeleri konusunda Ankara Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan iş duyurusuna ASO linkinden ulaşabilirsiniz.

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerinin Ege Bölgesi Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan duyurusuna ulaşmak için EBSO sayfasını ziyaret ediniz.

16. Grubun ikili iş görüşmeleri duyurusu Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasının web sayfasında da yayınlanmaktadır. Diyarbakır TSO web sayfası için tıklayınız.

Manisa'da yapılacak ikili iş görüşmelerinin duyurusu Kıbrısta Haber sitesinde de yayınlamaktadır.

Manisa'da Spilos Otelde yapılacak ikili iş görüşmeleri haberine Azerbaycan Havayolları sitesi geniş yer ayırmıştır.

16. grubun İstanbul'da yapacağı ikili iş görüşmelerini duyuran Türkiye- Türkmenistan haber sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye -Türkmenistan sitesinde 16. grupta yer alan Türkmenistanlı katılımcılar da tanıtılmaktadır.