TOBB 15. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCARI GAZİANTEP ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

alt

Türkmenista delegesii JUMA KADYROV (sağ başta) Gaziantep OSB ziyaretinde ön sırada konukları bekliyor.

TOBB tarafından düzenlenen15.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  kapsamında Gazinatep'te bulunan konuk girşimciler 21 Eylül 2012 Cuma  günü Gaziantep  1. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.  Konukları karşılayan OSB yetkiileri, Organzie Sanayi Bölgesi hakkında ayrıntılı bir sunum yaptı. Ziyaret kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerine katılan Gaziantepli  firma sahiplerinin ve yöneticilerinin ilgisi yabancı konuklar  tarafından memnuniyetle karşılandı.

Gaziantep Sanayi Odası ev sahipliğinde OSB Sosyal Tesislerinde Oda/Borsa yöneticilerinin de katılımıyla düzenlenen  öğle yemeğinin ardında OSB salonlarında ikili iş görüşmeleri başladı. 

Örnek fabrika ziyaretlerinin yapılmasıyla sona eren OSB programından konuklar çok memnun kaldıklarını  verimli iş birliği görüşmeleri yaptıklarını ifade ettiler.

Beyaz Gazete haber sitesinde yayınlanmakta olan konuk heyetin OSB ziyareti haberini ayrıntıları için Beyaz Gazete linkini tıklayınız.

Haberler Com sitesinde yayınlanan benzer habere ulaşmak için tıklamınız yeterli olacaktır.

Gaziantep Doğuş haber sitesindeki fotoğraflı haber için linki tıklayınız. 

Gaziantep 1.Organize Sanayi Bölgesinde bulunan  ENDERPEN fabrikasını ziyaret eden konuklar  yetkililerden bilgi aldı. Bu ziyaretin fotoğraflı haberine  Enderpen web sayfasından ulaşabilirsiniz.