TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GAZİANTEP TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 25 ülkeden gelen işadamları ve iş kadınları 21 Eylül 2012 Cuma günü Gaziantep Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

alt

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ÇELİK ve Meclis Başkanı Ali TABUR ve Borsa yönetiicleir tarafından karşılanan konuk heyet üyelerine Antep fıstığı ve baklava ikram edildi.

alt

Özellikle gıda maddeleri ticareti ve tarımsal üretimle ilgilenen heyet üyeleri kendi sektörlerinde iş yapan Gaziantep Ticaret Borsası yöneticileri ile görüşme fırsatı bulmuş oldular.

alt

Konuk heyetin Gaziantep Ticaret Borsası ziyaretine ilişkin fooğraflara ve ayrıntılı habere ulaşmak için Ticaret Borsasının linkini tıklayınız.

alt

Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Ömer ÇELİK 'e kaftan giydiren Afganistanlı katılımcının fotografına ve ziyaret haberini ayrıntılarına ulaşmak için Gaziantep Ticaret Borsası web sayfasını ziyaret ediniz.

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının Gaziantep Ticaret Borsasını ziyareti fotoğraflı haber olarak Hakimiyet Gazetesinde yayınlanmaktadır. TB ziyareti haberi için lütfen Hakimiyet Gazetesi linkini tıklayınız.

Gaziantep Narkoz Haber Gazetesinde yayınlanan Ticaret Bosası ziyareti haberi ve farklı fotoğraflara ulaşmak için lütfen Narkoz Gazetesini ziyaret ediniz.