TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GAZİANTEP TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Türkiye'ye gelen 25 ülkeden 40'a yakın girişimci, 21 Eylül 2012 Cuma günü Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

GTO Başkanı Mehmet ASLAN, GTO Meclis Başkanı Zeki YAGCI ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette heyete Gaziantep'in sosyal, kültürel ve ekonomik yapısıyla ilgili bilgiler verdi.

Gaziantep'in çok kritik ve stratejik bir noktada bulunduğunu ifade eden Aslan, kentin yüzyıllardır bir ticaret merkezi olduğunu dile getirerek, yabancı sermayeye Gaziantep'te, birlikte yatırım yapmayı önerdi.

alt

15. TKG programına Kazakistan'dan kataılan SHOLPAN SYRGABAYEVA (sağ başta),  ASKAR TAZHIKEN (soldan 2.) ve   ELDAR MOLDABAYEV  (sol başta)  Gaziantep Ticaret Odası Başkanı MEHMET ASLAN'a  kaftan giydirdi.

alt

Haberin devamına ve ziyaretin görüntülerine ulaşmak için Gaziantep Ticaret Odası web sayfasını ziyaret ediniz.

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının Gaziantep Ticaret Odası ziyaretine ilişkin haberin ayrıntılarına ve grubun toplu fotoğrafına ulaşmak için Gaziantep Narkoz Gazetesini ziyaret ediniz.

Gaziantep TO ziyaretinin fotoğraflı haberi Hakimiyet Gazetesinde de yayınlanmaktadır.

15. dönem katılımcılarının Gaziantep Ticaret Odası ziyareti haberi Son Dakika haber sitesinde de yayınlanmaktadır.

E-Şirket.com sitesindeki haber için tıklayınız.

15. Türkçe Konuşa girşimciler Programı kapsamında Gaziantep'e gelen konuk heet üyelerinin toplantı haberi Beyaz Gazete haber portalında da yayınlanmaktadır.

 Resmi programın ardından konuk heyet üyeleri 22 Eylül 2012 Cumartesi günü Gaziantep Ticaret Odasının ev sahipliğinde şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti. Gaziantep Ticaret Odası tarafından, Başkan Yardımcılarının da katılımıyla konuklara Gaziantep'e özgü yemeklerin sunulduğu bir öğle yemeği verildi.

alt