TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GAZİANTEP SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

TOBB'un 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Türkiye'ye gelen 25 ülkeden 40'a yakın girişimci, Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil KONUKOĞLU, konuklarına Gaziantep'in ekonomik yapısıyla ilgili bilgi verdi.

15. TKG Grubu üyeleri Gaziantep SO Yönetim Kurulu Başkanı Adil KONUKOĞLU'na dostluk kalpagı sundu.

15. TKG programını heyet başkanı  MÜSİAD Berlin Başkanı VELİ KARAKAYA (solda)   Oda Başkanına MÜSİAD Berlin Derneğinin plaketini sundu.

15. TKG  Programına Almanya'dan katılan Gaziantep kökenli  FATİH DOĞAN (sol başta)  Kırım'da katılan SEIRAN ALIIEV  (sağda) Gaziantep SO Başkanı ile hediye takdim töreninde.

15. TKG programının Kazakistan temsilcileri ALIYA SULEIMENOVA  (solda)  ve ASKAR TAZHIKEN (sağda) Gaziantep Sanayi Odası Başkanına  yerel motifleri taşıyan ağaç biblo/sürahi aramağan etti.

Gaziantep'in Anadolu'nun en eski yerleşim merkezlerinden biri olduğunu ve kentteki sanayileşmenin çok eskilere dayandığını, sanayileşmenin kentin dört bir yanına yayıldığını anlatan Konukoğlu, "150 binin üzerinde çalışanımız var. İhracatımızın yüzde 97'sini sanayi ürünleri oluşturuyor. İhraç ettiğimiz ürünleri tekstil, gıda ve makine imalat sanayi olarak 3 ana başlık altında toplayabiliriz. 2023 yılında hedefimiz 30 milyar dolar ihracat gerçekleştirmek. Sizlerin de desteğiyle dünyanın hiç bir gümrük kapısı kalmaksızın ihracat yapmak, ana hedefimiz. İnşallah bunu da el birliğiyle yapacağımız kanaatindeyim." şeklinde konuştu.

15. TKG heyetinin Gaziantep Sanayi Odasının ziyaret haberinin ayrıntılarına ve ziyaretle ilgili  olarak webs ayfsıdna yayaınlanmakta olan görsellere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Bu haber Gazinatep Sanayi Odası web sayfasında haber arşivi bölümünde 8. sayfada da yayınlanmaktadır.

Mega Medya haber sitesindeki fotoğraflı hediye töreni haberine ulaşmak için Mega Medya sayfasını ziyaret ediniz

Haberler Com sitesinde yayınlanan Gazinatep Sanayi Odası ziyaretien farklı bir fotoğrafın da yer aldıgı haber için Haberler Com sitesini ziyaret ediniz.

Bu ziyaret hakkında Haberler Com sitesinde yayınlanan bir başka haber için tıklayınız.

Gaziantep SO ziyareti haberini yayınlamakta olan Samanyolu Habere ulaşmak için tıklayınız.

Son Dakika haber sitesindeki benzer habere ulaşmak için tıklamanız yeterli olacaktır.

Sanayi Odası ziyareti haberini yayınlayan Haberby sitesine ulaşmak için tıklayınız.

s.e-sirket.com internet sitesinde yayınlanan ziyaret haberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Gazi Haber sitesinde yayınlanan haberin ayrıtılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.