5. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR TOBB BAŞKANINA YEREL HEDİYELER SUNDU

01-16 Eylül 2006 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen TOBB 5.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 17 ülkeden 33 katılımcı iştirak etmiştir.

alt

5. TKG Programına Kazakistan'dan katılan KAZAKHBAY KASSIMOV (solda)   TOBB Başkanına yerel özellikler taşıyan ve  folklorik değeri olan bir armağan takdim etti.

TOBB 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının TOBB'un "Anılar Galerisi"nde sergilenmek üzere sundukları yerel ve otantik hediyelerin herbirinin fotoğrafı, hediyeyi veren konuğun adı ile birlikte bir katalog kitapta yayınlanmış bulunmaktadır. TOBB web sayfasında Yayınlar başlığı altında pdf formatındaki bu kitaba erişim mümkündür.

alt

5. TKG programıa Bosna Hersek'ten katılan girişimciler EMİR PASİC (sağda)   ve  AZUR HANDAN  (solda) TOBB  Başkanına ülke bayraı ve bir tabak sundular.

TOBB'un 62. Genel Kurulu hazırlık çalışmaları kapsamında yayınlanan "Hediyeler, Ödüller ve Taltifler" adlı kitapta 5. Grup üyelerinin TOBB'a getirdikleri hediyeler 6 Eylül 2006 tarihi ile kayıt edilmiştir.

alt

KKTC temsilcileri  ÖZGE ÖZLER  (solda) ve AHMET HASTÜRK (sağda) TOBB Başkanına özel Kıbrıs işlemeli tablo hediye etti. 

Bu hediyeleri veren grup üyelerinin isimlerine ve hediyelerin fotoğraflarına ulaşmak isterseniz lütfen katalog kitabın 71-76.sayfalarını ziyaret ediniz.