4. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR TOBB BAŞKANINA YEREL HEDİYELER SUNDU

14 Nisan-04 Mayıs 2006 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 15 ülkeden belirlenen 30 katılımcı iştirak etmiştir.

alt

4. TKG  programına Bulgaristan'dan katılan ADEM HASAN İBİŞ (soldan 2.) ve  ERGÜN GÜVEN  (sol başta)   TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'na  plaket sundu.   Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  FAHRETTİN AKYIL (sağ başta) plaket törenine eşlik etti.       

TOBB 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının TOBB'un "Anılar Galerisi"nde sergilenmek üzere sundukları yerel ve otantik hediyelerin herbirinin fotoğrafı, hediyeyi veren konuğun adı ile birlikte bir katalog kitapta yayınlanmış bulunmaktadır. TOBB web sayfasında Yayınlar başlığı altında pdf formatındaki bu kitaba erişim mümkündür.

alt

4. Türkçe Konuşan girşimciler Programına Kosova'nın Türk şehri Prizren'de katılan ve heyet başkanlığı görevibni üstelenen ŞARIK CİBO (soldan 3.) TOBB Başkanına plaket takdim etti ve Prizren Türk Esnaf Derneği yöneticilerinin ve üyelerinin selamlarını ve teşekkürlerini iletti. TOBB Başkan Yardımcıları FAİK YAVUZ (sağ başta) ve HALİM METE (sağdan 2.) plaket takdim törenine eşlik ettiler. 

TOBB'un 62. Genel Kurulu hazırlık çalışmaları kapsamında yayınlanan "Hediyeler, Ödüller ve Taltifler" adlı kitapta 4. Grup üyelerinin TOBB'a getirdikleri hediyeler 24 Nisan 2006 tarihi ile kayıt edilmiştir.

Bu hediyeleri veren grup üyelerinin isimlerine ve hediyelerin fotoğraflarına ulaşmak isterseniz lütfen katalog kitabın 5-11.sayfalarını ziyaret ediniz.