3. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR TOBB'A YEREL HEDİYELER SUNDU

04-19 Mart 2006 tarihleri arasında, Ankara, Eskişehir, Bilecik, Adapazarı ve İstanbul illerinde gerçekleşen TOBB 3. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Gürcistan’ın Borçalı bölgesinden toplam 13 katılımcı iştirak etmiştir.

alt

TOBB 3. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının TOBB'un "Anılar Galerisi"nde sergilenmek üzere sundukları yerel ve otantik hediyelerin herbirinin fotoğrafı, hediyeyi veren konuğun adı ile birlikte bir katalog kitapta yayınlanmış bulunmaktadır. TOBB web sayfasında Yayınlar başlığı altında pdf formatındaki bu kitaba erişim mümkündür.

alt

TOBB'un 61. Genel Kurulu hazırlık çalışmaları kapsamında yayınlanan "Hediyeler, Ödüller ve Taltifler" adlı kitapta 3. Grup üyelerinin TOBB'a getirdikleri hediyeler 6 Mart 2006 tarihi ile kayıt edilmiştir.

Bu hediyeleri veren grup üyelerinin isimlerine ve hediyelerin fotoğraflarına ulaşmak isterseniz lütfen katalog kitabın 89. sayfasını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birilği tarafından 04-19 Mart 2006 tarihleri arasında, Ankara, Eskişehir, Bilecik, Adapazarı ve İstanbul illerinde gerçekleşen 3. TKG programına Gürcistan’ınBorçalı bölgesinden TİKA Gürcistan temsilciliği tarafından belirlenen toplam 13 katılımcı iştirak etmiştir.