14. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI DENİZLİ SANAYİ OASININ EV SAHİPLİGİNDE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 14. Türkçe konuşan Girişimciler Programı kapsamında Denizli'ye gelen konuk heyet üyeleri 28 Mayıs 2012 Pazartesi günü Denizli Sanayi Odasını ziyaret etti.

Denizli SO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat KEÇECİ, Meclis Başkanı Mehmet TOSUNOGLU ve Oda yönetiicleri tarafında karşılanan heyet üyelerine Denizli ekonomisi ve Oda faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Denizlili sanayciler ile işbirligi yapılabilecek ana sektörler tanıtıldı.

alt

Kırım heyeti  Denizi SO Başkanına dostluk kalpağı sundu.

alt

Irak heyeti Denizli SO yöneticilerine hediye takdim etti. 

14. Grubun Denizli Sanayi Odası ziyaretine ilişkin Denizli Sanayi Odası web sayfasında yayınlanmakta olan habere ve görsellere ulaşmak için Denizli SO sayfasını ziyaret ediniz.

alt

Denizli SO ziyaretine yerel basın da ilgi gösterdi. Yeni Şafak Gazetesinde yayınlanmakta olan fotograflı haber için Yeni Şafak sitesini ziyaret ediniz.

Denizi SO ziyaretinin Horoz Medya haber sitesinde yayınlanan ayrıntıları ve fotoğraflar için Horoz Medya linkini tıklayınız.

alt

14. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan ALİ ÇALUDA  (solda) Denizli Sanayi Odası yönetimine  Kıbrıs işi elişi örneğini hatıra olarak sundu.  

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcıları için 28 Mayıs 2012 Pazartesi günü, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir USLU'nun ev sahipliginde, Bölge Müdürü Tanju BEŞTEŞ ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen öğle yemeğinin ardından, Bölge Müdürlüğü salonlarında gerçekleşen tanışma toplantısına da Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir USLU başkanlık yaptı.

Konuk heyet için Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen ögle yemegini ardından ikili iş görüşmeleri ve fabrika ziyaretleri yapıldı.

alt

Kırfgızista temsilcileri  Denizi Sanayi Odası yönetimine 14. TKG heyetine gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkürlerini sundu. 

Konuklar, Denizlili sanayicilerin ikili iş görüşmelerine gösterdikleri ilgiden çok memenun kaldıklarını ve çeşitli işbirligi görüşmesi yaptıklarını ifade ettiler.

Denizli Organize Sanayi Blgesi Müdürlügü salonlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerinin haberine ve fotograflarına ulaşmak için Denizli OSB sayfasını ziyaret ediniz.