14. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI DENİZLİ TİCARET ODASINI ZİYARET ETİ

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 14. Türkçe konuşan Girişimciler Programı kapsamında Denizli'ye gelen konuk heyet üyeleri 28 Mayıs 2012 Pazartesi günü Denizli Ticaret Odasını ziyaret etti.

alt

14. TKG programına  Afganistan'dan katılan girişimciler Denizli Ticaret Odası Başkanına kalpak sundu.

Denizli TO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet ÖZER   ve  Oda yönetiicleri tarafında karşılanan heyet üyelerine Denizli ekonomisi ve Oda faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

alt

14. Grubun Denizli Ticaret Odasını ziyareti medya da zengin şekilde  yer buldu. Denizli Ticaret Odası önünde çekilen aile fotografını da bulundugu haberin ayrıntıları için lütfen Denizli Haberin sitesini ziyaret ediniz.

Konuk grubun Denizli TO ziyareti Denizli Online haber sitesinde de yayınlanmaktadır. Denizli Online sitesindeki fotoğraflı haber için lütfen tıklayınız. 

Gazete Bursa haber sitesinde yayınlanmakta olan bu ziyaretin  fotograflı haber için Gazete Bursa linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan AYHAN ŞEN  (sağda)  Denizli Ticaret Odası Başkanına TÜMSİAD adına davette bulunarak, işbiriği önerdi.

alt

Almanya'da heyet başkanı REMZİ KAPLAN (sol başta) ve YÜKSEL SARAR (sağ başta) Denizli Ticaret Odası yönetimine hatır aolarak  bir plaket  armağan etti.

14. Grubun Almanya'dan gelen katılımcılarının Denizli TO Başkanına hediye sunumunu gösteren fotograf ve haber için  Denizli Gündem sitesini ziyaret edebilirsiniz.

14.Grubun heyet başkanı Almanya'dan REMZİ KAPLAN'ın Denizli TO'da yapmış olduğu konuşma  haberler.com sitesinde yayınlanmaktadır.

Almanya'da yayın yapan Avrupalı  Ovacıklılar Dernegi haber sitesi  de Denizli TO ziyaretine ilgi göstermiştir.  Avrupalı Ovacıklılar Dernegi  sayfasına ulaşmak için tıklayınız.  Benzer bir haber  için  Ovacıklılar linkini tıklayabilrisniz.

Diğer yandan, konuk heyet üyeleri, 27 Mayıs 2012 Pazar günü Denizli Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde Denizli'de incelemelerde bulunmuştur.

Organize Sanayi Bölgesinde fabrika ve ziyaretleri yaptı, ev tekstili fabrikasını ziyaret etti ve  satış mağazalarını inceledi.

alt

14. TKG heyeti ev tekstili fabrikasını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programıa katılan konuklar  Denizli Ticaret Odası tarfındna ikram edilen Denizli testi  kebabını çok beğendi.